La CUP de la Seu, conjuntament amb la cooperativa d’urbanistes Col·lectiu Punt 6, va organitzar una ruta nocturna per espais de la ciutat per «analitzar i proposar millores urbanes amb perspectiva feminista i LGTBI». Es va plantejar com l’acte central de campanya i com una alternativa al mítings tradicionals, per «plantejar alternatives d’usos i necessitats de l’espai públic per a les diferents persones que hi viuen».
La ruta començava a la plaça de les Monges, on l’alcaldable, Xènia Antona, lamenta que «la forma dels bancs no fomenta la socialització» i on «el terra planteja greus perills quan neva i es gela». Tot seguit van visitar la plaça Joan Sansa, que veuen com «una zona de parc tallada per un carrer on passen molts cotxes i on cada espai està destinat a un sector d’edat, sense interrelació». A l’entorn dels carrers Sant Ermengol i Sant Ot, la CUP també creu que hi ha un «alt trànsit de vehicles i voreres estretes, fet que dificulta el pas de persones amb mobilitat reduïda o amb carros de compra i cotxets». La ruta seguia per l’Hospital i el CAP, on Punt 6 hi exposa «dificultat i manca d’aparcament per a embarassades», si bé valoren positivament que s’hi concentrin la Biblioteca, la Residència i el Centre Cívic.
Al centre històric, la formació creu que alguns indrets generen «sensació d’inseguretat, per manca de llum, poc trànsit de persones, despoblament i abandonament». La CUP vol crear una Regidoria de Feminisme i Alliberament LGTBI, pisos d’acollida per a persones maltractades, punts de suport a víctimes d’agressions masclistes en actes multitudinaris, i afavorir la conciliació laboral. En habitatge, volen un lloguer social «que suposi el 10-15% d’ingressos de la unitat familiar», adquirir immobles degradats al centre per fer-ne pisos de lloguer social, una ordenança contra pisos buits i una oficina d’habitatge. En sanitat, aposta per dissoldre l’FSH i que l’Hospital s’integri a l’ICS.