Search
Close this search box.

El Comú de la Massana i els restaurants de la parròquia presenten la 13a edició de les Jornades de Cuina de Tardor la Massana Fogons «tot i la incertesa del context actual», destacava el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització de l’administració, Josep Maria Garrallà. «Vam decidir continuar promocionant el sector de la restauració en un moment en què ho necessita més que mai», afegia també recalcant que «els establiments de la parròquia compleixen totes les mesures de seguretat sanitària i també recordem la conveniència de fer la reserva prèvia, d’un màxim de cinc comensals».

En aquesta mateixa línia, va afirmar que «l’objectiu de les jornades és promocionar els restaurants de la parròquia en temporada baixa» i d’oferir «un al·licient tant al públic local com als turistes per provar la gastronomia local». Garrallà va aprofitar per felicitar els 14 establiments que participaran en aquesta edició, el mateix nombre que a les jornades anteriors, per la varietat i qualitat dels seus menús. A més, aquesta temporada, els protagonistes dels plats són els bolets, la carbassa, el codony i altres hortalisses i fruits de la tardor. Essent algunes de les propostes ous trencats amb bolets, pernil ibèric i tòfona o poke bowl amb carabassa confitada, quinoa, magrana, col Kale, nous pacanes i vinagreta amb mel de maracujà. Pel que fa als preus dels menús, aquests oscil·laran entre els 13 i els 30 euros tot i que alguns restaurants oferiran la possibilitat d’agafar només un plat, a partir dels 5,95 euros.

Novetats

Una de les novetats d’aquesta edició és que per una despesa superior als 30 euros en menús de la Massana Fogons, el comú lliurarà un val de compra de 5 euros que es podrà bescanviar fins al 31 de desembre als bars i restaurants de la parròquia adherits a la campanya promocional. Els vals es poden recollir a l’Oficina de Turisme del 15 al 31 d’octubre. I és que, des de l’administració van apuntar que «hem comprovat que quan hi ha vals de descompte el públic respon molt bé» i per això han decidit tirar-la endavant, «ja que considerem que pot ser un bon al·licient».

SUBSCRIU-T'HI

De la redacció al teu dispositiu