PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La companyia Andorra Telecom impulsa l’Internet a màxima velocitat d’1Gbps

La companyia baixa 7€ el preu de màxima velocitat durant els mesos de març i l’abril

Per El Periòdic

L’oficina comercial d’Andorra Telecom.
L’oficina comercial d’Andorra Telecom. | Andorra Telecom

Andorra Telecom abaixa set euros el preu de la màxima velocitat d’1Gbps durant els mesos de març i abril. La tarifa de la velocitat d’1Gbps passarà a ser de 35 euros al mes, l’actual preu que té la connexió de 700Mbps.
Amb aquesta acció, la companyia telefònica vol promoure que els clients particulars puguin provar durant aquests dos mesos la velocitat més alta a un preu avantatjós i sense cap compromís de permanència.


L’operadora Andorra Telecom  recomana a tots aquells clients que tinguin la tarifa de 300Mbps i que puguin tenir interès a passar-se a 1Gbps i tinguin el router de la companyia, que es dirigeixin a la botiga del carrer del Prat de la Creu, número 2 a fer un canvi de router gratuït i aprofitar així al màxim les prestacions de la nova velocitat.
D’altra banda, els clients que tinguin el router de 700Mbts poden utilitzar-lo igualment amb la mateixa velocitat, ja que és totalment compatible amb l’antic aparell.


Des de la companyia, també destaquen que els clients que ja tinguin contractada la velocitat màxima d’1Gbps podran gaudir també d’aquesta reducció del preu de manera automàtica i sense la necessitat de fer cap acció. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT