PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Salut detecta 30 casos nous positius durant el darrer cap de setmana

Gairebé 44.000 persones ja han rebut la pauta completa de la vacunació

Per El Periòdic

La façana de l’Hospital de Nostra Senyora de Meritxell.
La façana de l’Hospital de Nostra Senyora de Meritxell. | MARICEL BLANCH

Durant el cap de setmana s’han detectat 30 casos nous positius, segons van informar ahir des de l’Executiu en l’actualització sanitària. Així, la xifra total de casos des de l’inici de la pandèmia de la Covid-19 és de 14.954. A més, des de divendres hi ha hagut 77 noves altes, que situen en 14.673 les persones que han superat la malaltia. Per tant, el nombre de casos actius continua disminuït i en aquests instants resten 152 casos actius, 47 menys que en la darrera actualització. Pel que fa al total de defuncions fins a la data es manté en un total de 129.

La pressió a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell també ha millorat amb un pacient menys ingressat. Des de Salut informen que hi ha dues persones a planta de l’hospital i dues a la Unitat de Cures Intensives (UCI), totes dues es troben intubades amb ventilació mecànica. A més, recorden que un d’ells és un turista no resident.

Pel que fa als vaccins, Salut va assenyalar que des de l’inici del pla de vacunació ja s’han administrat un total de 94.106 vacunes, 471 més respecte al divendres. Des d’ahir el total de persones que ja tenen la primera dosi són 50.335 i un total de 43.771 ja han rebut la pauta completa. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT