PUBLICITAT

La Massana llença un còmic per la protecció de la natura

L’obra conté diferents jocs per sensibilitzar als més joves

Per El Periòdic

Sergi Gueimonde, Olga Molné i l’autor del volum, Marc Huguet.
Sergi Gueimonde, Olga Molné i l’autor del volum, Marc Huguet. | Facu Santana

El Comú de la Massana va fer coincidir ahir la presentació del còmic de conscienciació ambiental titulat Aventures al Comapedrosa: L’amenaça de la Trol Brutícia, que just acaba de publicar l’il·lustrador andorrà Marc Huguet, amb la celebració de Sant Jordi. Una exposició que va tenir lloc al Museu la Massana Còmic, d’on és precisament responsable l’autor del llibre, Marc Huguet, fet que fa que el projecte sigui 100% massanenc. A més, des d’ahir el volum ja es pot trobar a la venda per un preu de set euros.

La cònsol major de la parròquia, Olga Molné, va estar present a l’acte i va destacar la importància de fer arribar als infants el missatge de tenir cura de les nostres muntanyes. En aquest sentit, Molné també va afirmar que el fet de ser un còmic suposa per als més joves entendre el conflicte des d’un punt de vista divertit, que, alhora, aquest tipus de publicacions són un dels trets identificatius de la Massana. 

L’encàrrec va arribar a mans de Marc Huguet a través del Departament de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat. En aquest aspecte, el conseller Sergi Gueimon va posar en relleu l’objectiu d’emetre una publicació entenedora per mentalitzar als nens de la importància de cuidar els espais naturals. D’altra banda, l’argument del llibre fa conèixer les aventures trepidants del Toni, el protagonista, qui ha d’enfrontar-se a la trol Brutícia, un monstre que pretén ensorrar el Parc Natural del Comapedrosa.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT