PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Massana tanca el 2020 amb un superàvit de 2,14 milions d’euros

La corporació comunal preveu que EMAP tingui un dèficit de 6,5 milions d’euros aquest 2021

Per El Periòdic

La sessió de consell de comú de la Massana.
La sessió de consell de comú de la Massana. | Comú de la massana

El Comú de la Massana va presentar ahir la liquidació del pressupost de l’exercici 2020, «marcat per la pandèmia», i que, finalment tanquen amb un superàvit de 2,14 milions d’euros. El conseller de finances, Jordi Areny, va voler remarcar que «aquesta situació de superàvit ens ha permès augmentar la Tresoreria i poder fer front al crèdit extraordinari que vam aportar a EMAP per fer front a les necessitats de funcionament de l’estació», que s’espera que aquest 2021 tanqui amb un dèficit de 6,5 milions d’euros.

Des de la corporació comunal es van mostrar satisfets de l’execució pressupostària que, segons va explicar la cònsol major de la Massana, Olga Molné, s’ha fet «una execució del 83% pel que fa al pressupost de despeses i un 94,8 per cent pel que fa als ingressos». En el mateix sentit, Areny va remarcar el capítol d’ingressos, situat en 17,5 milions d’euros, que ha estat superior al pressupostat, «ja que han augmentat els ingressos en concepte de les taxes de construcció i de l’ITP, cosa és un bon senyal, ja que demostra que a la Massana continua sent una parròquia que molta gent tria per fixar-hi la seva residència».

En la sessió d’ahir també es va donar llum verda a l’adjudicació del concurs d’embelliment de l’entrada del Parc Natural del Comapedrosa. Les obres tindran un cost de 169.835 euros i un termini d’execució de 10 setmanes. Referent a aquests treballs, des del comú van assenyalar que tenen com a objecte la realització dels treballs d’embelliment de l’entrada del Parc Natural del Comapedrosa.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT