PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Òperes líriques a les Nits obertes d’Ordino

L’espectacle vocal d’aquest dimecres és el penúltim concert del cicle

Per El Periòdic

Eva Bertrand, Eva Sauret i Milen P. Panayotov.
Eva Bertrand, Eva Sauret i Milen P. Panayotov. | Comú d\'Ordino

Un concert format a partir de diverses àries de les òperes líriques més importants és el que es podrà trobar aquest dimecres a les 21.00 hores a la plaça Major d’Ordino en el marc de les Nits obertes 2020. Aquest espectacle líric serà interpretat per les sopranos líriques, Eva Bertrand i Eva Sauret, i pel pianista Milen P. Panayotov.


L’espectacle unirà per primera vegada en un mateix concert als tres músics. Panayotov és originari de Bulgària i actualment assumeix la direcció el cor Orfeó Atlàntida de Barcelona i és professor a l’Institut de Música d’Andorra la Vella. Per la seva banda, Bertrand és una soprano solista i integrant de l’Orfeó Atlàntida de Barcelona i Sauret, després d’estudiar solfeig al Conservatori de Barcelona, ha participat en recitals i concerts com a solista i també en diverses òperes i sarsueles.


Al llarg de l’hora que dura l’espectacle, es podran sentir peces tan conegudes com La canzoni de Doretta de l’òpera La Rondine de Giacomo Puccini o Je veux vivre de l’òpera Roméo et Juliette de Charles Gounoud. A més, entre el repertori també han incorporat altres duos famosos i peces originàries per a solistes. Panayotov ha explicat que moltes de les peces que tocaran són molt exigents vocalment.


Aquest és el penúltim concert de les Nits obertes 2020 que clouran el dimecres 26 d’agost a les 19.00 hores amb el cicle ON-Carrer de la Fundació ONCA, quan hi haurà tres actuacions d’entre 20 i 25 minuts. Els concerts s’iniciaran a les 19.00 hores a la plaça Major d’Ordino i continuaran a les 19.45 hores als jardins de la Casa d’Areny-Plandolit i a les 20.30 hores a la plaça Prat de Call. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT