PUBLICITAT

La sub-19 de Justo Ruiz obre foc davant Alemanya

R. M. S.

La selecció andorrana sub-19 obre avui la fase prèvia de l’Europeu de la categoria amb un rival de molta entitat. Alemanya, l’equip amfitrió del grup d’Andorra, és la gran favorita a accedir a la següent ronda, i per tant un conjunt contra el que la selecció de Justo Ruiz tindrà un difícil compromís. El matx començarà a les 11.00 a l’estadi Hardtwaldstadion de Sandusen. A les 15.00 es disputa l’altre duel del grup, entre Suïssa i Irlanda del Nord, a l’estadi Spritzentrum Süd de Heildelberg.

Ruiz ha apostat per a aquesta fase de classificació per un conjunt bastant jove, i com és habitual amb gran part dels seus 18 jugadors de la pedrera del FC Andorra –fins a 13. La selecció és a Alemanya des d’ahir, quan van arribar a l’hora de dinar per fer el primer entrenament a les 18.00.

La tricolor sub-19 tindrà altres dos enfrontaments en aquesta fase de classificació. El segon partit serà contra Suïssa diumenge a les 15.00 al Walde Stadium de Frotz, mentre que el conjunt de Justo Ruiz tancarà la seva participació a aquesta ronda dimecres 13 contra Irlanda del Nord, a les 17.00 al Carl-Benz Stadium. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT