PUBLICITAT

Arrenca l'X-Trem Challenge amb previsió de pluja

R. MORA
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Albert Cabanes, el líder, intenta superar una zona complicada. Foto: TONY LARA

Avui arrenca a la zona de Canòlich la quarta i última prova del calendari de la Copa TT 2010, X-Trem Challenge Andorra, una exigent competició de trial per a vehicles 4x4 que omple d’espectacularitat els traçats que l’organització de l’Automòbil Club d’Andorra (ACA) ha preparat. Seran, des d’avui i fins diumenge, tres dies d’intensitat en què es posaran a prova només el nivell de control dels pilots i copilots, sinó també la fiabilitat i el rendiment de les mecàniques, que són en realitat les que més pateixen les condicions d’aquesta Copa TT. A més, la previsió és de pluja, amb la qual cosa la duresa tindrà un punt extra d’al·licient, tant per als pilots com per al públic que vulgui veure aquest espectacle..

La cita d’avui comença de ben matí per als pilots, amb les verificacions administratives i tècnics al pàrquing Volvo de Sant Julià de Lòria, al centre de la localitat. A partir de les 11.30, el centre cultural lauredià acollirà la presentació oficial, mentre que a partir de les 12.30 es traslladarà tot fins a Canòlich, on hi serà el paddock de la prova. La competició pura començarà a les 15.30 i s’allargarà fins a les 20.00. En aquesta franja horària es disputaran les proves d’equip en tres zones amb un màxim de temps de 40min per cadascuna, i altres quatre zones ràpides individuals que s’han de superar en menys de 5min.

Després del descans per sopar la competició continuarà amb la prova nocturna d’orientació, la qual s’iniciarà a les 23.00 i finalitzarà fins les 3.00 de la matinada. Aquesta prova consisteix en la localització de 20 way points i zones individuals de 30 minuts cadascuna.

La X-Trem Challenge continuarà dissabte amb les proves d’equip maratonianes, de 10.00 a 19.00 amb 36 zones, i després a la nit i fins la matinada (de 23.00 a 3.00), la segona prova d’orientació. Diumenge, de 10.00 a 19.00, de nou hi haurà altres 36 zones de molta exigència. Fins aquí hauran d’aguantar pilots i vehicles. El lliurament de trofeus serà el diumenge a partir de les 21.30 al Camp de Tir de la Rabassa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT