PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Seud'Urgell organitza una taula rodona sobre transparència i bones pràctiques a l’Ajuntament

L’acte analitza diverses actuacions de la Institució

Per EL PERIÒDIC

La presentació de Compromís X la Seu
La presentació de Compromís X la Seu | RàdioSeu
La Plataforma ciutadana Compromís X La Seu, després del seu acte de presentació del gener, comença un seguit de conferències i col·loquis oberts a la ciutadania on es tractaran assumptes importats pel futur de la ciutat. La primera proposta és un acte sobre transparència municipal, previst a la Sala de la Immaculada de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell. L’acte tindrà lloc avui dimarts a les 20.15 hores. Aquest tractarà també  el  tema de les bones pràctiques en la gestió municipal d’un ajuntament. 
 
La ponència tècnica anirà a càrrec de la convidada Marta Corcoy, que és periodista i professora de periodisme a l’UAB, la qual ha fet un treball analític sobre transparència en ajuntaments de tot l’Estat Espanyol. Òscar Ordeig, que presentarà i moderarà la sessió, manifesta que «la gestió de qualsevol ajuntament, com a institució pública que és, ha de ser totalment transparent i propera al ciutadà». En aquest sentit, indica que «cal un canvi en la manera de fer les coses i donar comptes de la gestió municipal».

Durant les properes setmanes, Compromís X La Seu anuncia que organitzarà debats públics d’interès de la ciutat per tal de concretar un programa i un projecte alternatiu al govern actual. El projecte busca sumar persones amb diferents sensibilitats i construir una alternativa a la ciutat. S’intentarà així fer una diagnosi de la situació actual i llançar diferents propostes i compromisos de futur. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT