PUBLICITAT

22a edició

El festival de titelles d'Andorra qualificat en Ànima amplia la seva oferta a nous públics

Sans detalla que la intenció és allunyar la idea que les titelles només són per a un públic més infantil

Per Elena Hernández Molina

Presentació de la 22a edició del festival de Titelles d'Andorra, Ànima.
Presentació de la 22a edició del festival de Titelles d'Andorra, Ànima. | El Periòdic/ E.H

El festival de titelles d'Andorra, aquest any anomenat Ànima, amplia la seva oferta cap a un públic més ampli i amb més espectacles. La presentació de la nova edició s'ha dut a terme aquest matí, en què la cònsol major del Comú d'Encamp, Laura Mas, ha explicat que en aquesta edició s'obre la porta a nous públics com el jove i l'adult. A més, el conseller de Cultura, Infància i Joventut, Joan Sans, ha afegit que amb aquesta nova proposta es vol allunyar la idea que les titelles només són per a nens.

A la presentació del festival, han participat l'ambaixador francès, Jean - Claude Tribolet, i l'ambaixador espanyol, Carlos Pérez-Desoy Fages, els quals han presentat les propostes que es presenten per part de les diferents institucions. L'ambaixador francès ha explicat que aquest any la proposta ve de la mà de la companyia de teatre Le Poisson Soluble, assegurant que "estic molt content que la rereguarda pugui venir amb un espectacle que està destinat al públic escolar".

D'altra banda, Pérez-Desoy ha explicat que la proposta 'La Maestra' de la companyia Anita Maravilla, del País Basc, valora la lluita que van fer les mestres de la república contra la foscor. Respecte a aquesta representació, la cònsol major ha explicat que és l'exemple més clar que hi ha de la nova tendència que vol agafar el festival, donat que Anita Maravilla farà dues representacions, una al matí en sessió escolar i un altre a la tarda per a majors de sis anys.

Finalment, Sans ha explicat que en les obres d'aquest any es trobaran espectacles en les que es combinaran diferents disciplines, com es el cas de la obra 'La Phazz' de Zero en Conducta la qual tindrà una fusió entre la dansa i les titelles, a més aquesta escenificació es de les propostes que s'ha organitzat pels majors de 14 anys. 

La 22a edició del festival de titelles d'Andorra iniciarà el 2 de novembre amb l'obra 'Dràcula: Lucy's dream', de la companyia francesa Plexus Polaire, mentre que finalitzarà el dia 10 de novembre amb 'Eh Man Eh: la mecànica de l'ànima' de la companyia Zero en Conducta.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT