PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Localitzen a la Margineda el cos del treballador del projecte Caldes que havia caigut al riu

Efectius de la Policia i Bombers han treballat en el rescat, el qual s'ha estès més enllà de la duana

Per El Periòdic

Un dels punt de dispositiu de recerca al parc d'Enclar.
Un dels punt de dispositiu de recerca al parc d'Enclar. | ANA/M.R.

Després d'estar buscant tota la tarda el treballador del projecte Caldes que hauria caigut al riu a la zona d'Escaldes-Engordany, l'equip de rescat conformat per la Policia i Bombers ha trobat el cos de l'home mort entre el pont de Madrid i el pont de la Margineda entorn les 20.15 hores. La força del cabal del riu a conseqüència de les pluges dels últims dies ha portat a que es veiessin alentides les tasques de rescat, portant a que el cos descendís a gran velocitat per tot el riu Valira. 

L'avís s'ha rebut a les 15.10 hores, quan un ciutadà ha alertat que una persona hauria caigut al riu, desplaçant-se fins al lloc dels fets tant operatius de la Policia com també de Bombers per realitzar les tasques de rescat. Segons sembla, l'accidentat, de 57 anys, es trobava treballant en les obres del projecte Caldes, moment en què el terreny ha cedit i hauria quedat inconscient en donar-se un cop al cap després d'haver caigut, sent arrossegat per la força de l'aigua. Tot semblava indicar ja el pitjor dels escenaris, ja que havia sigut vist de bocaterrosa per alguns testimonis de la zona.

Des del primer moment, els serveis d’emergències han posat en marxa tots els efectius disponibles per localitzar el treballador amb la col·laboració del SUM, dels serveis de circulació d’Escaldes-Engordany, Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria, així com dels Bombers de la Generalitat i els Mossos d’Esquadra des de l’altra banda de la frontera. A partir del moment que s’ha informat a l’agregat d’Interior i al conseller d’Interior de l’ambaixada d’Espanya a Andorra, s’han posat a disposició de l’operatiu de forma immediata per si era necessari. També ha estat clau la col·laboració de FEDA, que ha fet disminuir el cabal de l’aigua per facilitar les tasques de rescat, que han culminat poc després de les vuit del vespre, quan l’helicòpter ha localitzat el cos.

La Policia ha obert una investigació per acabar de determinar les circumstàncies i causes exactes de l’incident.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT