PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Una dona detinguda com a presumpta autora de delictes contra la llibertat, l'honor i la integritat física i moral

Durant un control, va insultar i amenaçar als agents i va desobeir les seves indicacions

Per El Periòdic

Imatge d’arxiu de l’edifici de la Policia.
Imatge d’arxiu de l’edifici de la Policia. | Policia d\'Andorra

Els darrers dies, la Policia ha detingut una dona, de 50 anys i no resident, com a presumpta autora de delictes contra la llibertat, contra la funció pública, contra l'honor i contra la integritat física i moral. Els agents la van controlar divendres a la tarda després de rebre un avís que indicava que la dona estaria conduint contra direcció i, des del primer moment, es va mostrar agressiva i va bufar de manera errònia en totes les ocasions en què se li va intentar efectuar la prova d'alcoholèmia. Durant el control, va insultar i amenaçar els policies, va desobeir les seves indicacions i va intentar marxar.

Quan es va procedir a la seva detenció, un cop a l'interior del vehicle policial, va mantenir una actitud violenta donant puntades de peu contra la mampara de protecció. Per evitar que es pogués lesionar, un dels agents va seure amb ella a la part posterior del cotxe i la dona li va propinar un cop de peu a la cara, causant-li una ferida. Finalment, un cop al despatx central, la dona es va sotmetre a la prova d'alcoholèmia i va donar positiu amb una taxa de 0,60, motiu pel qual se li va imposar una sanció administrativa.

Altres detencions/ El mateix divendres a la tarda a la parròquia d'Escaldes-Engordany, la Policia va detenir un home de 48 anys amb una taxa d'alcoholèmia de 2,10. El conductor havia tingut un accident amb danys materials contra un altre vehicle i havia fugit. Se'l va localitzar uns minuts després. Diumenge al migdia a la capital, els agents van detenir un jove de 21 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat física i moral per haver agredit el seu padrastre. Finalment, també es va detenir una turista de 34 anys a la frontera del riu Runer en possessió de 0,56 grams de cocaïna.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT