PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

El Col·legi d’Arquitectes d’Andorra participa en l’Andart

Hèctor Manresa proposa ‘Muntanya Plàstica’, que estat escollida entre quatre obres

Per El Periòdic

Lliurament del Premi per a participar a l’ANDART.
Lliurament del Premi per a participar a l’ANDART. | Col·legi d’arquitectes

El Col·legi d’Arquitectes d’Andorra (COAA) participarà enguany per primera vegada a la biennal l’Andart, amb una proposta de l’arquitecte Hèctor Manresa. La proposta de Manresa, titulada Muntanya Plàstica ha estat l’escollida d’entre les quatre instal·lacions presentades al concurs, un certamen impulsat pel Col·legi i obert a tots els seus membres.

Aquesta és la primera vegada que el Col·legi d’Arquitectes d’Andorra participa activament al l’Andart i ho fa amb una instal·lació en exclusiva, situada a l’avinguda Verge de Canòlich, 6 de Sant Julià de Lòria, vila on es desenvoluparà íntegrament d’aquest any. El punt de parada del concurs era el de presentar una instal·lació urbana creada per arquitectes o equips d’arquitectes amb voluntat d’establir un diàleg entre l’entorn, el patrimoni i l’arquitectura contemporània.

L’economia circular és el motor que guia aquesta cinquena edició de la Biennal i el punt de parada de les diferents propostes que es presentaran a Sant Julià de Lòria sota el lema La muntanya en Circulació. Els col·legiats, que van ser els encarregats d’escollir telemàticament durant el mes de juny d’entre les propostes presentades, vam valorar de l’obra de Manresa la integració a l’entorn paisatgístic i ecològic, així com la utilització dels materials emprats i la capacitat de convertir l’espai en un entorn original i atractiu. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT