Search
Close this search box.

‘Summit Art & Innovation’ confirma la celebració d’una segona edició

L’any vinent hi haurà més idiomes i estarà més encarat a la comunitat internacional

El Summit Art & Innovation, esdeveniment que combina la tecnologia, l’entreteniment i la cultura digital, ha confirmat una segona edició l’any vinent amb més actors internacionals.  Aquest acte s’ha celebrat a l’auditori nacional d’Ordino durant els dies 23,24 i 25 de febrer. La directora del Summit Art & Innovation, Carolina Abril ha fet un balanç de com ha anat la primera edició de l’esdeveniment. L’equip que organitza el Summit va escollir Andorra «perquè és un país pioner en actius digitals i la Llei aprovada al maig fa que Andorra sigui un actractiu per empreses que manegen el blockchain, les criptomonedes o els NFT», va concretar Abril. 

El Principat ha aprovat la Llei d’actius digitals que regula les criptomonedes i la tecnologia blockchain. Es tracta de la llei 24/2022, del 30 de juny, de la representació digital d’actius mitjançant l’ús de la criptografia i de la tecnologia de lliure registre distribuït i blockchain

La directora del Summit va detallar que l’objectiu d’aquest esdeveniment era «que els assistents a les conferències poguessin rebre informació sobre en quina direcció va el sector, projectes nous que estan sortint  sobre tecnologia blockchain». Abril va afegir que «Summit és un espai per compartir, però sobretot està destinat a un públic professional, a persones amb alts càrrecs amb la intenció que es puguin sentir còmodes i oferir-los una programació molt variada». En aquestes conferències i xerrades els assistents han pogut conèixer de primera mà dades, lleis i han pogut rebre assessorament en fons d’inversió, entre moltes altres coses. 

El Principat és ‘atractiu’ per les empreses que manegen les criptomonedes o el blockchain

Ha estat un esdeveniment on s’han ajuntat conferències amb música i esdeveniments VIP com el networking. I això ha estat possible perquè «Andorra és un país que et permet tenir una mica de tot» va detallar la directora. Com a equip «sempre creiem que quan fem un esdeveniment de moltes hores rebent informació és necessari desconnectar», va comentar Abril. Per això han volgut oferir espais amb música o esdeveniments VIP per tal que els assistents puguin compartir informació amb els ponents i també conèixer-se d’una manera una mica més privada. Respecte a la música, la directora pensa que aquesta «genera uns ambients molt adequats per aquest tipus d’intercanvis i també per gaudir una mica». 

La llista amb la qual han comptat per l’esdeveniment, tant de ponents com de participants, ha estat molt variada. Aquest resultat l’han obtingut perquè l’organització de Summit «portem molts anys organitzant esdeveniments, congressos i fires a Espanya que estan enfocades en el sector de luxe», va explicar Abril. Quan van presentar el projecte, i sobretot amb l’enfocament de realitzar un cim d’experts, tothom va estar disposat a formar-hi part. 

La directora de l’esdeveniment va concloure que «el contingut dels actes ha sigut molt bo». Tot i que pel que fa a l’assistència «esperàvem tenir més afluència, però sí que és veritat que les empreses estan bastant contentes». Va afegir que «la sensació és bona per un primer any. D’aquí poc explicarem el projecte de 2024». 

La idea de crear Summit Art & Innovation va sorgir en una fira d’arquitectura i interiorisme celebrada a Marbella, Design of Marbella, en la qual Andorra va anar-hi com a país convidat. El Principat es va centrar en la part del ‘boom’ immobiliari i més concretament en la demanda de cases de luxe per nòmades digitals. Després de converses amb el ministre d’Economia i Empresa en funcions, Jordi Gallardo, es van posar d’acord i van presentar el projecte Summit per realitzar-lo al país.  

Comparteix
Publicitat
Notícies relacionades
Comparteix
El més destacat
Publicitat
Entrevistes destacades
Cònsol major d’Escaldes-Engordany
Cònsol major de Sant Julià de Lòria
Conseller de la minoria de Sant Julià de Lòria
Publicitat
Publicitat
Publicitat

SUBSCRIU-T'HI

De la redacció al teu dispositiu