Search
Close this search box.

Shangti denuncia el maltractament animal en la seva nova mostra

‘No animal killer here’ es podrà veure a Caldea fins al 30 d’abril

Ahir es va inaugurar a Caldea l’exposició No animal killer khere, de l’artista francès Philippe Shangti. És una variada selecció de quadres i escultures que tenen la intenció de denunciar el maltractament animal infringit per l’espècie humana. La mostra es podrà veure fins al 30 d’abril.

Es tracta de 20 obres i sis escultures de la nova col·lecció de l’artista, que va representar Andorra l’any passat a la Biennal Internacional d’Art de Venècia amb el projecte The future is now. Es mostra la lluita per la causa animal, amb quadres contra el comerç de pells, les curses de braus, el maltractament a la selva o una versió vegana de l’últim sopar. Denuncia la immoralitat, els vicis i les calamitats humanes a través de l’art amb l’objectiu de despertar consciències. «La desaparició de certes espècies és una veritable amenaça per al nostre ecosistema. Aquests traficants són la nova cara del crim organitzat, i estic decidit a aportar el meu gra de sorra per intentar combatre-ho, utilitzant l’art com a arma», assenyalava Shangti.

Els treballs de l’artista francès es caracteritzen per la forma impàvida que utilitza en els seus quadres amb tocs d’humor, provocació i glamur. Gràcies a aquest to i un estil rígid fins al paroxisme, sensibilitza la massa sobre els perills de la societat moderna i aconsegueix fer de l’art una lluita contra temes tabú com les drogues, les condicions de la dona, l’alcoholisme, la prostitució o la contaminació.

Les seves fotografies es distingeixen pels colors vius, la posada en escena i la particularitat de signar en cadascun dels cossos dels seus models exposats en les obres. Sempre atent al més mínim detall, l’artista concedeix gran importància a la simetria, les perspectives i a l’equilibri entre els diferents elements que apareixen en els seus quadres. A més, inclou, en cada col·lecció, escultures en edicions limitades que transcendeixen al món real.

Comparteix
Publicitat
Notícies relacionades
Comparteix
El més destacat
Publicitat
Entrevistes culturals
Escriptor
Publicitat
Publicitat
Publicitat

SUBSCRIU-T'HI

De la redacció al teu dispositiu