Search
Close this search box.
  • El proper tast comentat serà el 15 de maig de la mà de Cadí

EL PERIÒDIC
LA SEU D’URGELL

L’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat de la Seu d’Urgell va iniciar ahir al vespre, una nova edició de la proposta cultural i alhora agroalimentària Parlem de Formatge té com a objectiu difondre la cultura pirinenca, així com el coneixement de les característiques i producció del formatge com a part integrant. La primera cita de la nova edició va anar a càrrec dels artesans, Arnau Quingles i Aina Vinyes de fomatges l’Oliva d’Oliana.

La sessió es va centrar en el tast de formatges de cabra artesanals. Quingles i Vinyes van explicar les diferents tecnologies en el procés d’elaboració i afinat dels formatges i com es poden maridar amb vins del territori. En aquesta edició també hi ha programats tres tastos de formatge comentats més.

Així el 15 de maig serà el torn dels productes de la cooperativa Cadí de la Seu d’Urgell; el 19 de juny es presentaran els formatges d’ovella i vaca del Mas d’Eroles d’Adrall; i el 24 de juliol, la formatgeria el Serrat Gros d’Ossera, tancarà el cicle. Totes quatre sessions s’iniciaran a les vuit del vespre i es faran al mateix lloc, l’Espai Ermengol.

Venta anticipada / Les sessions tenen un cost de 8 euros, de manera anticipada, i de 10 euros si els participants s’inscriuen el mateix dia.

Els tiquets es poden adquirir a les mateixes oficines de l’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat. Recordem que l’objectiu d’aquestes sessions és que els assistents, a part de degustar formatge, puguin ampliar els coneixement sobre el producte agroalimentari per poder-li donar el valor afegit que es mereix. 

Per a més informació consulti l’edició en paper.

SUBSCRIU-T'HI

De la redacció al teu dispositiu