• La iniciativa vol donar a conèixer la cultura pirinenca i els seus productes artesanals

EL PERIÒDIC
LA SEU D’URGELL

Periodic
La formatgeria Mas d’Eroles, a Adrall, de l’artesà Salvador Maur. Foto: EL PERIÒDIC

La formatgeria Mas d’Eroles serà la protagonista de d’una nova sessió del cicle Parlem de Formatge. El seu artesà, Salvador Maura, explicarà als participants els formatges d’ovella que elabora, la importància de la llet crua i la fermentació de la llet. La sessió, que es realitzarà aquest dijous 23 d’agost, finalitzarà amb un tast comentat dels formatges d’ovella.

L’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat de la Seu d’Urgell ha organitzat per aquest estiu una nova proposta cultural i alhora agroalimentària que sota el títol Parlem de Formatge té com a objectiu difondre la cultura pirinenca, així com el coneixement de les característiques i producció del formatge com a part d’aquesta.

Parlem de Formatge engloba un seguit de tastos comentats de formatge que van a càrrec dels propis formatgers o d’altres professionals vinculats amb el món del formatge. Cada formatger presenta els seus productes en una sessió de tast guiat obert tant als visitants com als propis urgellencs.

L’objectiu d’aquestes sessions és que els assistents, a part de degustar formatge, puguin ampliar els coneixement d’aquest producte agroalimentari per poder-li donar el valor afegit que es mereix.

En aquesta proposta ja hi han pres part la Cooperativa Cadí de la Seu d’Urgell i la formatgeria Serrat Gros d’Ossera. Totes les sessions s’inicien a les vuit del vespre i tenen lloc a l’Espai Ermengol. Les sessions tenen un cost de 8 euros, de manera anticipada, i de 10 euros si els participants s’inscriuen el mateix dia.

Per a més informació consulti l’edició en paper.

SUBSCRIU-T'HI

De la redacció al teu dispositiu