EL PERIÒDIC
LA SEU D?URGELL

La formatgeria Serrat Gros d’Ossera acaba d’obtenir la medalla Super Gold, el primer premi mundial en la categoria de formatges de cabra amb ingredients afegits per Lo Pebrat d’Ossera. Es tracta d’un formatge de forma troncopiramidal, cremós i cobert de pebre per tota la superfície que ha estat premiat pels membres del jurat del World Cheese Awards, el campionat del món de formatges, que s’ha celebrat a Birmingham. A més, en el Major Winners, el quadre d’honor del certamen, Lo Pebrat d’Ossera és distingit com el millor formatge absolut d’Espanya. Dues formatgeries catalanes més van obtenir guardó: Formatge Bauma, medalla de plata en la categoria de formatge fresc, i Formatges Artesans de Ponent, també plata en l’especialitat de formatge de cabra amb ingredients afegits. Al campionat s’hi van presentar un total 2.629 formatges procedents de 29 països. Aquest és el segon any consecutiu que Serrat Gros obté premi en el campionat mundial.

Per a més informació consulti l’edició en paper.

EL PERIÒDIC
LA SEU D?URGELL

La formatgeria Serrat Gros d’Ossera acaba d’obtenir la medalla Super Gold, el primer premi mundial en la categoria de formatges de cabra amb ingredients afegits per Lo Pebrat d’Ossera. Es tracta d’un formatge de forma troncopiramidal, cremós i cobert de pebre per tota la superfície que ha estat premiat pels membres del jurat del World Cheese Awards, el campionat del món de formatges, que s’ha celebrat a Birmingham. A més, en el Major Winners, el quadre d’honor del certamen, Lo Pebrat d’Ossera és distingit com el millor formatge absolut d’Espanya. Dues formatgeries catalanes més van obtenir guardó: Formatge Bauma, medalla de plata en la categoria de formatge fresc, i Formatges Artesans de Ponent, també plata en l’especialitat de formatge de cabra amb ingredients afegits. Al campionat s’hi van presentar un total 2.629 formatges procedents de 29 països. Aquest és el segon any consecutiu que Serrat Gros obté premi en el campionat mundial.

Per a més informació consulti l’edició en paper.

SUBSCRIU-T'HI

De la redacció al teu dispositiu