JOSEP ANTON ROSELL PUJOL
PERIODISTA
jarosell@elperiodicdandorra.ad

La diferència del zero a l’infinit és la mateixa dels qui parlen i els que fan feina. Amb lamentacions acaben plorant tots. Amb feina ben feta podem gaudir d’alguns èxits que ens permeten seguir endavant treballant pel país. La notícia que Grandvalira assumeix un tercer campionat mundial d’esquí pertany al capítol de les reaccions enfront de les negacions. Han passat els temps en què no era necessari sortir perquè la gent ens visités o acceptés les nostres ofertes de tot tipus. Ara hem d’anar a buscar al visitant allí on es trobi. No es tracta tant de fer soroll com de comunicar mediàticament les nostres excel·lències. La promoció del país no es troba únicament en les campanyes publicitàries, sinó en la participació activa en totes aquelles activitats que ens donen prestigi internacional i consoliden les nostres realitzacions amb la millor de les notes: ser escollits per a manifestacions en les quals tot el món participi i a tot el món arribi.

Es necessita valentia per assumir el risc de tres activitats mundials seguides en el terreny de l’esquí, però qui assumeix el risc dóna el primer pas per a l’èxit que sempre respon als que treballen per aconseguir premi. Els ploraners de tota la vida seguiran oferint la seva visió negativa de les coses, que queda tancada en una caixa fosca –si es vol feta amb pell de cocodril– dins de cadascun i sense cap projecció. Conjugar la voluntat de treballar amb la intencionalitat de consolidar els nostres recursos es l’únic camí en temps de crisi per guanyar la cada vegada mes intensa competència. No em cansaré de repetir que només tenen por a la competència els incompetents. En aquesta decisió que avui comento queda molt clar que tenim gent preparada, instal·lacions adequades i valentia per tal de posar el pavelló andorrà en els podis dels grans esdeveniments. Hem d’aplaudir als que són capaços dels millors reptes per aconseguir el màxim de beneficis per al Principat. Això és fer país i la resta pura anècdota.

Per a més informació consulti l’edició en paper.

SUBSCRIU-T'HI

De la redacció al teu dispositiu