- A càrrec d’Eugeni Celery de la formatgeria Eugene de la Seu d’Urgell
EL PERIÒDIC
LA SEU D?URGELL
Avui a les vuit del vespre tindrà lloc una nova sessió del cicle Parlem de Formatge que té lloc cada mes a l’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat. Per a avui hi ha preparada una sessió que porta per títol La follia de les vaques que anirà de la mà d’Eugeni Celery de l’establiment Formatgeria Eugene de la Seu d’Urgell.
Els participants d’aquesta sessió podran degustar i conèixer a través de tastos comentats 12 formatges, 12 textures, 12 aromes, 12 gustos i 12 clàssics diferents d’aquest producte agroalimentari. Celery presentarà un viatge gastronòmic als orígens de l’autèntic formatge de vaca a través de 12 grans formatges de vaca artesans, la majoria provinents de la zona dels Alps.
Per assistir a aquesta nova sessió dedicada al formatge artesà cal retirar el tiquet d’entrada al mateix Espai Ermengol per 15 euros. També es pot obtenir telemàticament a www.turismeseu.com per 15,50 euros.
L’edició 2013 de Parlem de Formatge té com a objectiu realitzar un tast de formatge cada mes. D’aquesta manera, pel 21 de març serà el torn de la formatgeria artesana de Cerdanya.
Per a m�s informaci� consulti l’edici� en paper.