LA SEU D’URGELL
L’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, serà avui el gran protagonista de Canal Cocina, que s’hi desplaçat amb la seva caravana-plató mòbil per a enregistrar del seu programa Hoy cocina el Alcalde. La gravació, oberta al públic, tindrà lloc a les 15 hores a la plaça dels Oms.
L’alcalde urgellenc acudeix al plató mòbil del canal per preparar un Jarret de vedella bruneta del Pirineu amb milfulls de patata i formatge Urgèlia, una recepta típica de la gastronomia urgellenca. Acompanyat de la periodista especialitzada en gastronomia Begoña Tormo, presentadora de Hoy cocina el Alcalde, Batalla mostrarà a més a més per a Canal Cocina la riquesa gastronòmica de la capital alturgellenca recorrent diferents emplaçaments on s’elaboren i es degusten productes típics.
El tour gastronòmic començarà amb la visita als prats on pastura el bestiar que obtindran la distinció IGP, que assegura la màxima qualitat i la procedència ecològica de la vedella. Més tard, les càmeres arribaran fins a la Cooperativa Cadí.
Per a més informació consulti l’edició en paper.