PUBLICITAT

Andorra la Vella

Per Casadevall, les sensacions amb la UE «no són bones»

El portaveu d'Andorra Telecom reconeix que les posicions «estan allunyades»

Per Pol Forcada Quevedo

Façana d’Andorra Telecom.
Façana d’Andorra Telecom. | MARICEL BLANCH

El portaveu d’Andorra Telecom, Carles Casadevall va admetre ahir que les sensacions respecte a l’acord d’associació de les telecomunicacions amb la Unió Europea (UE) «no són bones». En aquest sentit, Casadevall va reconèixer que les posicions «estan de moment allunyades» envers la liberalització del mercat al país i el roaming. 

Referent a la possible arribada d’altres actors, des de la companyia defensen que el de les telecomunicacions «és un sector estratègic al país» i «no entenem per què ha d’entrar la competència», més quan Andorra ja ha assolit els objectius que demana la UE «sense tenir el mercat liberalitzat». Respecte a aquest punt, des d’Andorra Telecom «hem demostrat que això pot llastrar les inversions que s’estan fent al Principat». 

D’altra banda, la societat demana un període d’adaptació de 10 anys del roaming en territori europeu, «igual que el que van tenir els operadors en el seu dia», va defensar el portaveu.

Finalment, Casadevall va assenyalar que la pròxima trobada per tractar aquests temes «està prevista per al juny del 2023», i aleshores «se’n tornarà a parlar» i es veurà «si hem acostat o no una mica les nostres posicions».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT