PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Pont Tibetà supera en un 19% la previsió d’afluència

La nova tarifa per visitar el Roc del Quer provoca el descens de les visites

Per El Periòdic

Una imatge del Pont Tibetà de Canillo.
Una imatge del Pont Tibetà de Canillo. | Comú de Canillo

El Pont Tibetà de Canillo supera la previsió d’afluència en un 19,1%. Des del dia de  la seva inauguració (11 de juny) fins al 30 de setembre, la infraestructura ha registrat un total de 80.036 visites, el que representa una mitjana de 715 persones per dia, mentre que el pronòstic inicial era arribar als 67.025 usuaris.

Pel que fa al Roc del Quer, el fet de ser de pagament ha generat un descens de les visites en relació amb anys anteriors. No obstant això, la situació de l’atracció turística és diferent, ja que s’ha passat d’una obertura de 24 hores sense restriccions, a una gestió amb un horari establert d’entre vuit i nou hores al dia, segons el mes, i amb entrades de pagament registrades per a cadascun dels visitants. 

De totes maneres, el Comú de Canillo ja preveia aquesta disminució, la qual no ha suposat una important reducció dels pronòstics inicials de visitants. En aquest sentit, en la primera temporada amb cobrament de l’entrada al mirador s’han comptabilitzat 79.861 visitants, des de l’11 de juny fins al 30 de setembre, el que representa una mitjana de 713 persones al dia, pràcticament la mateixa xifra que al Pont Tibetà, el qual romandrà obert fins al 30 de novembre. Tot i això, el seu tancament es podria avançar si les nevades impossibiliten l’accessibilitat. Pel que fa al Roc de Quer, es mantenen les mateixes dates que al pont, tot i que es mantindrà obert durant els mesos d’hivern, amb accés lliure. 
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT