PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Treballs per a la canalització del torrent del Prat de la Solana

S’intenta determinar les causes, les característiques i l’abast de la intervenció

Per El Periòdic

Tècnics i cònsol treballant al Prat de la Solana.
Tècnics i cònsol treballant al Prat de la Solana. | Comú de la Massana

Els tècnics de l’empresa contractada pel Govern i els operaris del Comú de la Massana es trobaven ahir al matí treballant a la zona per desbloquejar el traçat del torrent del Prat de la Solana, que va quedar taponada a causa de la forta tempesta de dissabte, tal com van informar des de la corporació comunal. Durant aquests dies, el Govern i el comú han treballat de forma coordinada per determinar les causes de la inundació i avaluar les característiques i l’abast de la intervenció, tasques que van començar ahir a primera hora del matí.

«La intervenció s’havia de realitzar de forma urgent, ja que es preveien més precipitacions i per això hem estat en contacte permanent amb el ministeri d’Ordenament Territorial i el COEX», explicava la cònsol menor, Eva Sansa. Durant els anteriors dies la pluja va ser forta, tot i que no tan violenta com el cap de setmana, i per això s’estan intensificant els treballs. 

Cal recordar que amb l’inici de la tempesta, veïns de tres pisos d’un edifici proper van haver de ser desallotjats. A hores d’ara ja poden ocupar els seus habitatges, que encara es troben en males condicions. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT