PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Mirador Solar de Tristaina supera totes les expectatives

En poc més d’un mes, l’estació Ordino Arcalís ja ha rebut 7.000 visitants

El Mirador Solar de Tristaina.
El Mirador Solar de Tristaina. | ANA/A.S.

El Mirador Solar de Tristaina porta un any obert i des de Grandvalira, el balanç no podria ser més positiu. «Des del primer dia vam superar les expectatives, tant pel que fa a l’afluència de públic general, com la seva percepció de l’atractiu, que ha rebut una constant mostra d’admiració per la seva espectacularitat», va expressar el seu director general, Juan Ramón Moreno. De fet, enguany Grandvalira va decidir avançar la inauguració de la temporada d’estiu amb l’obertura el passat 4 de juny del telecadira de Creussans que dona accés al mirador els caps de setmana. A més, des del 23 de juny, també va entrar en funcionament el Telecabina de Tristaina. En aquest període de poc més d’un mes, Ordino Arcalís ja ha rebut 7.000 visitants. «El fet que avancéssim l’inici de la temporada fa que, per ara, sigui l’estiu amb més afluència de visitants a aquestes alçades», va comentar Moreno.


Així i tot, va reconèixer que els mesos més potents són el juliol i l’agost, així com el setembre i l’octubre. Durant el primer estiu, el mirador va rebre prop de 85.000 persones i durant l’hivern, també hi va haver molts aventurers que es van animar a pujar-hi amb esquís de muntanya o amb raquetes de neu. Així, les perspectives per aquest estiu també són molt altes tot i la situació d’incertesa actual. «Esperem repetir l’èxit de l’any passat i apropar-nos als 130.000 visitants entre Ordino Arcalís i Grandvalira», va expressar el seu director general. En aquest sentit, creu que el perfil de visitant que hi haurà a l’estiu serà molt similar al de l’hivern amb un client de proximitat que tindrà molt pes.


Moreno va informar també que tot i els retocs del Mirador Solar, el punt que ha rebut una profunda renovació és el restaurant La Coma. H
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT