PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

The Boss Après-Ski tanca la Feria de Abril amb més de 2.500 assistents

La jornada va tenir lloc al Tarter i va comptar amb gastronomia típica de Sevilla i concerts en directe

Per Anna Casanova

El públic es reuneix a The Boss Après-Ski per gaudir de la jornada.
El públic es reuneix a The Boss Après-Ski per gaudir de la jornada. | P.I.

Aquest és el segon any que The Boss Après-Ski celebra la Feria de Abril lluny de les terres andaluses i a peu de pista. Aquesta particular iniciativa apropa la cultura del sud d’Espanya a turistes, residents i a moltes famílies que tenen arrels sevillanes i les quals viuen al Principat. L’esdeveniment, que s’ha celebrat del 6 al 8 de maig i ha comptat amb concerts en directe i menjar típic de Sevilla, ha tancat les seves portes amb més de 2.500 assistents durant tot el cap de setmana, una xifra que supera els objectius marcats pels organitzadors. 

La jornada es va inaugurar divendres amb una encesa de llums, però el dia més fort va ser dissabte, ja que es van omplir totes les taules per menjar. El pescaíto frito, els calamars a l’andalusa, els pintxos i la truita a l’espanyola van ser els plats que més van triomfar.

Aquesta Feria de Abril entre muntanyes també ha comptat amb  actuacions de música de la mà de Los Desmadres i El Rumbo, que han tingut una gran rebuda per part del públic. A més, moltes de les assistents han portat els vestits tradicionals de sevillana per complementar l’ambient de festa, i s’han animat a aixecar-se de la taula per ballar al compàs de la guitarra. D’altra banda, també ha assistit Johel com a mestre de cerimònies, qui ha proposat jocs interactius amb el públic. D’altra banda, han actuat els DJs habituals de la casa. A diferència de la festa sevillana però, l’entrada ha estat gratuïta i oberta a tothom.

L’espai, s’ha dividit en diferents carpes decorades amb geranis i farolillos, amb la intenció d’imitar les tradicionals casetes de la Feria. El director general de The Boss Après-Ski, Pep Izquierdo, va assegurar que «és una festa que es continuarà celebrant tots els anys, i la nostra intenció és seguir millorant la decoració i l’ambientació».

Pel que fa a les pròximes edicions de la Feria de Abril, The Boss Après-Ski té previst augmentar els dies que se celebra. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT