PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’ocupació hotelera puja fins al 73,29% el cap de setmana

El president assegura que són dades «força correctes» per la temporada que estem

Per Laia Bautista

Imatge de l’avinguda Carlemany l’últim cap de setmana.
Imatge de l’avinguda Carlemany l’últim cap de setmana. | L.B.S.

L’ocupació hotelera puja fins a un 73,29% el cap de setmana i un 57,34% entre setmana, segons les dades que va enviar ahir la Unió Hotelera d’Andorra (UHA) en un comunicat.

La patronal en un comunicat va puntualitzar que «són dades força correctes per les alçades de temporada que estem», ja que van considerar que gràcies a la festivitat de la diada de Catalunya, hi ha hagut un augment de la mitjana setmanal de l’activitat hotelera respecte a l’anterior. En la mateixa línia, el director de l’UHA, Jordi Pujol va remarcar que «aquesta setmana les xifres han estat les esperades i molt similars a les que hi havia en pre-pandèmia».

D’altra banda, Pujol també va explicar que durant el cap de setmana de la Mercè i del pont del Pilar «tenim previst que es treballi bastant o equivalent a aquesta setmana». En comparació amb els altres caps de setmana, el director va assegurar que no es preveu una alta afluència de turistes, especialment perquè «no tenim el turisme internacional que a vegades venia entre setmana, tot i que potser s’allotjarà algun client que tingui vacances en aquest període».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT