PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Concerts al centre històric de la capital per animar a comprar

‘Concèntric’ serà aquest dissabte de les 15.00 fins les 20.00

La Consellera de Desenvolupament Estratègic i Comercial, Meritxell López
La Consellera de Desenvolupament Estratègic i Comercial, Meritxell López | comú d’Andorra la vella / tony lara

La consellera de Desenvolupament Estratègic i Comercial i de projectes participatius del Comú d’Andorra la Vella, Meritxell López, va presentar ahir al Centre de Congressos la nova iniciativa, anomenada Concèntric, per dinamitzar el comerç al centre històric de la capital. Es tracta d’un esdeveniment que tindrà lloc dissabte entre les 15.00 i les 22.00 hores. 


Aquesta campanya comptarà amb un total de 15 establiments del centre de la capital. La consellera ha declarat que han triat aquesta data en concret – dissabte 11–  perquè «coincideix amb el final del període de rebaixes i també per l’inici de la nova col·lecció als establiments i, perquè coincideix amb una festivitat molt important a Catalunya —la Diada— », és per això que «esperem que tingui bona afluència tant de públic local com del forà». A més, les pròpies botigues realitzaran descomptes i promocions durant la campanya. 


L’esdeveniment tindrà diferents espais habilitats per al desenvolupament de les activitats programades, que van «al voltant de la música» i, que com va aclarir la consellera, els músics i grups que hi participen són tant locals com de fora del país. D’aquesta manera la programació de Concèntric queda dividida de la següent manera: a la plaça Guillemó es realitzaran tallers infantils, organitzats per, Mama Papaya aquests tindran aforament limitat, per això es realitzaran quatre passades sent la primera a les 15.00, i l’última ales 16.30 hores. A més, en la mateixa plaça, també actuaran a les 18.00 Ladis B, i a les 20.00 Milkers. A l’Espai de la Fira a les 16.00 i a les 18.30 estarà Jordi Barcelò. A la plaça Príncep Benlloch a les 17.00 actuarà A&K Duet i a les 20.30 The Scarlett Brotherhod. A les 17.30, al Passatge Codina, estarà Disco Big Tour. I, al Barri Antic, a les 19.00 els Swing Moments. A més, també hi haurà photocalls tant a l’avinguda Meritxell, 10, com a la plaça Rebés. 


Per part del comú s’espera que l’esdeveniment generi un bon flux d’afluència a la capital perquè a més com va senyalar la consellera «és un bon atractiu per donar a conèixer al públic de fora totes les zones de la parròquia, més enllà de l’eix central i l’avinguda Meritxell». 


En l’acte han col·laborat l’Associació de Comerciants del Centre Històric d’Andorra la Vella, i també els diversos comerços de la zona. A més, la consellera va destacar la figura del dinamitzador comercial del comú que «ha treballat establiment amb establiment per a aquesta campanya». De fet, la coordinació de la proposta d’actes per part de la corporació amb els diferents establiments l’ha realitzada el mateix dinamitzador comercial, però com va destacar la responsable de l’incitiva  «responent a les necessitats dels comerços del centre històric».


López va admetre que Concèntric està «basat en l’antic De Copes, que ja estava consolidat, però malauradament amb la pandèmia no es va organitzar i creiem que val la pena recuperar aquest esdeveniment, però en aquesta ocasió baix un nou nom». 
D’altra banda, López va declarar que «estem treballant de cara al futur per realitzar més esdeveniment d’aquest tipus».  De fet, va dir que «ara estem amb la festa del Callaueta Viu i també amb els establiments del Mercat de la Vall». També va avançar «la possibilitat de col·laborar amb altra associació comercial a alguna altra zona de la parròquia». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT