PUBLICITAT

Encamp

Agrupament Encampadà critica la gestió del complex esportiu

Acusen el comú d’haver abandonat el Complex Esportiu

Per Elisabet Cortiles

Josep Ribó, número 7 de la llista, acompanyat per membres d’AE.
Josep Ribó, número 7 de la llista, acompanyat per membres d’AE. | EL PERIÒDIC

De «decadència absoluta» va titllar Agrupament Encampadà l’estat del Complex Esportiu de la parròquia. El número 7 de la llista, Josep Ribó, va criticar durament la gestió del comú sobre les instal·lacions, denunciant que «s’ha fet la inversió mínimament necessària per mantenir obert el recinte».

Deixant de banda la reparació de goteres o el manteniment del llosat, Ribó posava alguns exemples de la manca d’atenció al complex. «Havien de recuperar la cafeteria i han posat una màquina de vènding plena de menjar poc saludable», deia Ribó, que afegia «els de UP + DA són especialitstes en fer permanents solucions que havien de ser temporals». El número 7 també acusava l’actual administració de «penjar-se medalles dient que som la Vila Europea de l’Esport, mentre que després no fan res pels encampadans».

Remodelació del complex / Per tot plegat, Agrupament Encampadà proposa construir una nova planta de 500 metres quadrats a sobre de la sala de festes annexa al complex, on ara s’assenta el camp de futbol, «per encabir-hi el gimnàs, que actualment és al soterrani, on abans hi havia un magatzem», detallava Ribó.

«Jo que soc usuari del gimnàs, arribem als 30 graus quan hi ha molta gent», continuava. També es canviarà la zona de ciclyng, que es troba a l’antiga sala d’exposicions, i tenen el compromís ferm de crear la cafeteria on, segons explica Ribó, «hi haurà un espai per a famílies, per berenar i fer els deures, i un altre de coworking on els pares podran treballar mentre esperen els seus fills». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT