PUBLICITAT

Festa Major

El rally sorpresa torna a Encamp amb la llista de compra i cinc proves a superar

En total, una trentena de joves han participat en la gimcana organitzada per la corporació encampadana

Per Agències

Un equip realitzant una de les proves del rally sorpresa.
Un equip realitzant una de les proves del rally sorpresa. | ANA/R.S.

El rally sorpresa ha tornat a ser una de les activitats més esperades de la Festa Major d'Encamp. Una trentena de joves han participat en aquesta gimcana, la qual ja fa uns anys que se celebra en el poble. La proposta ha arrencat a les 16.00 hores amb la tradicional llista de la compra; és a dir, un conjunt d'objectes que els participants han de portar davant la comissió de festes per guanyar punts i intentar quedar el més amunt possible de la classificació.

Alguns dels articles que han hagut de buscar i presentar-los davant del jurat han estat una medalla de l'Spartan Race, una fotografia de tot l'equip participant amb algun membre polític del Comú, un mocador de la festa del poble, elaborar un dofí de paper, lliurar un cromo del futbolista Marc Cucurella o agafar una pedra del camí de les Pardines, entre d'altres. "Han d'aconseguir diferents objectes i nosaltres els hi donem una puntuació, després al cap d'una hora i mitja vindran i els hi sumarem els punts", ha explicat el membre de la comissió de festes, Sergi Pinto.

Un cop fet això, els participants s'han hagut d'enfrontar a una gimcana amb "diverses proves perquè la gent s'ho passi bé", ha afegit. En total, hi ha hagut cinc proves entre les quals destaquen passar-se una esponja mullada d'aigua per acabar omplint una ampolla, transportar ampolles de plàstic lligades en un cordill entre dues persones de l'equip o jocs de beure, entre d'altres.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT