PUBLICITAT

Successos

Mor un motorista en un accident a la C-14

Una altra jove andorrana hauria perdut la vida en un accident a Castelldefels

Per El Periòdic

Imatge de l'avinguda Constitució de Castelldefels, on va tenir lloc l'accident mortal.
Imatge de l'avinguda Constitució de Castelldefels, on va tenir lloc l'accident mortal. | Policia local de Castelldefels

Un motorista que conduïa una motocicleta andorrana ha patit aquest dilluns a la tarda un accident mortal a la C-14, concretament al terme municipal de Vilanova de l'Aguda, a la Noguera. Segons fonts del Servei Català de Trànsit, l'home ha patit una caiguda per causes que s'investiguen i en el sinistre només s'hi ha vist implicat el vehicle de la persona morta.

Els fets han tingut lloc pels volts de dos quarts de tres de la tarda al punt quilomètric 127 de la C-14. Fins al lloc dels fets s'han desplaçat els mossos d'esquadra, dues dotacions dels bombers de la Generalitat i ambulàncies del sistema d'emergències mèdiques (SEM). En un primer moment la C-14 ha quedat tallada en els dos sentits de la marxa, però una hora després ja s'ha pogut habilitar pas alternatiu i de seguida s'ha normalitzat la circulació.

Aquest no ha estat l'únic accident en què una persona d'Andorra ha perdut la vida en les últimes hores i és que cal afegir que una noia de 19 anys ha mort aquesta matinada en un accident que ha tingut lloc Castelldefels. La jove circulava de passatger en una de les dues motocicletes que es van veure implicades en un accident a l'avinguda Constitució cap a dos quarts de tres de la matinada, segons la Policia Local de Castelldefels.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT