PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Govern convoca un concurs públic per gestionar Andorra Sostenible

Els interessats hauran de lliurar les ofertes abans de les 17.00 hores del pròxim 30 d'agost

Per El Periòdic

Concurs per a la gestió d'Andorra Sostenible.
Concurs per a la gestió d'Andorra Sostenible. | Arxiu ANA

El Govern ha convocat un concurs públic per gestionar el servei d'Andorra Sostenible, un equipament del departament de Medi Ambient dissenyat com a punt d'informació, formació i documentació sobre aspectes mediambientals per a ciutadans, empreses i escoles. A més, és un espai obert a la col·laboració amb entitats i persones que realitzin iniciatives en l'àmbit de la sostenibilitat.

Andorra Sostenible és una eina de difusió i dinamització d'idees, accions i tecnologies que milloren la pràctica de la sostenibilitat en la vida diària. Entre els seus eixos principals hi ha la realització i l'impuls d'activitats que augmentin la conscienciació, la informació i l'educació sobre el medi ambient i la sostenibilitat.

Un altre objectiu és coordinar-se i cooperar amb els sectors econòmics, les administracions del país i les ONG per fomentar i assessorar sobre iniciatives en aquests àmbits.

Els interessats poden descarregar el plec de bases de manera gratuïta a través de la plataforma de contractació del sector públic i han de lliurar les ofertes abans de les 17.00 hores del 30 d'agost. L'obertura de les ofertes es farà a les 12.00 hores del 3 de setembre.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT