PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Convocat un concurs urgent per crear campanya de difusió de la nova llei del català

La convocatòria arriba després que se'n convoqués una el passat maig que finalment va quedar deserta

Per El Periòdic

Govern convoca de nou el concurs per a la creació d'una campanya per difondre la llei del català.
Govern convoca de nou el concurs per a la creació d'una campanya per difondre la llei del català. | Arxiu ANA

El Govern ha convocat un concurs d'urgència per a la creació, producció i execució d'una campanya per explicar i difondre les disposicions principals de la llei del català. Aquesta segona convocatòria es fa després que la primera, convocada a principis de maig, quedés deserta.

El Govern recorda que el 25 d'abril de 2024 el Consell General va aprovar la llei de la llengua pròpia i oficial, derogant la llei d'ordenació de l'ús de la llengua oficial de 1999, així com tots els seus reglaments.

Els interessats en participar en el concurs poden descarregar el plec de bases de manera gratuïta a través de la plataforma de contractació del sector públic. Les ofertes s'hauran de presentar a través d'aquesta mateixa plataforma abans de les 14.00 hores del proper 7 d'agost.

L'obertura de les sol·licituds es farà de manera telemàtica a les 10.00 hores del 19 d'agost. Un cop es determini el guanyador, l'òrgan de contractació notificarà l'enllaç a les persones que hagin presentat una oferta a través de la plataforma de contractació del sector públic.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT