PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Detenen als dos conductors que van provocar l'accident a la rotonda de Prat Salit

La dona que conduïa el tercer turisme implicat no participava en la conducció temerària i va resultar ferida

Per El Periòdic

Agent de Policia
Agent de Policia | Policia d\'Andorra

La Policia va detenir dijous a la nit dos joves de 20 i 21 anys com a presumptes autors de delictes contra la seguretat col·lectiva per conducció temerària i sota els efectes de les drogues. Els fets van succeir quan els dos vehicles, amb matrícula andorrana, circulaven a gran velocitat en sentit ascendent des de Sant Julià de Lòria efectuant avançaments i envaint en algun moment el carril contrari segons han declarat testimonis dels fets i la Policia ha corroborat amb l’anàlisi de les càmeres de Mobilitat.

Quan van arribar a la rotonda de Prat Salit, a Andorra la Vella, el conductor de 21 anys va tenir un accident amb un tercer vehicle, també amb matrícula andorrana, conduït per una dona de 32 anys que va resultar ferida i va ser traslladada a l’Hospital. Per aquest motiu també se’l va arrestar com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral. L'altre vehicle que també conduïa temeràriament no es va veure implicat en l'accident. 

D'altra banda, també per positiu en drogues al volant la Policia ha detingut aquesta setmana dues persones més. Es tracta d’un home de 39 anys arrestat a Sant Julià de Lòria el mateix dijous a la tarda i d’un jove de 18, detingut dilluns, que, a més, conduïa amb el permís retirat. Tots dos es trobaven en possessió de petites quantitats de marihuana, el primer, i d’haixix, el segon.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT