PUBLICITAT

Escaldes Engordany

Andorra la Vella ofereix més d’una vintena d’activitats per a infants i joves durant l’estiu

El Comú ofereix fins a 2.000 places en el marc de les iniciatives del programa 'Viu l’estiu'

Per El Periòdic

Una de les activitats de l’estiu passat organitzada pel Comú d’Andorra la Vella dins del programa ‘Viu l’estiu’.
Una de les activitats de l’estiu passat organitzada pel Comú d’Andorra la Vella dins del programa ‘Viu l’estiu’. | Comú d'Andorra la Vella

El compte enrere per a l’estiu ja ha començat i el Comú d’Andorra la Vella obre aquest dimecres les inscripcions a un amplíssim ventall d’activitats adreçades a infants i joves entre el 25 de juny i el 6 de setembre. Aquest any s’ofereixen una trentena d’activitats i més de 2.000 places distribuïdes en diferents torns en el marc del programa 'Viu l’estiu', el qual té per objectiu oferir alternatives d’esports i oci per a totes les edats, afavorir l’activitat esportiva i donar resposta a l’elevada demanda de famílies que busquen activitats per als seus fills i filles en períodes de vacances.

L’oferta de l’estiu 2024 s’estructura en tres grans eixos: les activitats de lleure als casals d’infants El Llamp i la Ludoteca de Santa Coloma (de 3 a 7 anys) i les colònies per a infants i joves (de 7 a 14 anys); 10 campus esportius amb modalitats diferents (bàsquet, futbol, natació sincronitzada, vòlei platja, judo, taekwondo, rítmica, hoquei, kungfu i piragüisme), i quatre estades amb pernoctació, dues fora d’Andorra (Girona i El Port de la Selva) i a Sispony i Escaldes-Engordany (Ràmio). Concretament, des del Comú s’ofereix un torn de colònies a Can Font, Girona, entre el 19 i el 30 d’agost per a infants entre 7 i 14 anys.

En relació amb les activitats que s’organitzen des dels set comuns en el marc de les Setmanes Joves, les famílies disposen d’un total de 7 campus de diferents temàtiques, com per exemple vòlei platja, esports d’aventura, escalada i muntanya, skate, entre altres. A més, cal destacar l’oferta del servei de Joventut del Comú amb els dijous alternatius al Rusc per joves d’entre 12 i 17 anys, els quals podran gaudir de diferents esports d’aventura i altres disciplines més alternatives, i el Campus de Sim Racing, organitzat pel Comú.

Les inscripcions s’han obert aquest dimecres 5 de juny i es poden formalitzar als departaments de Social, Esports i Joventut del Comú i a través de la pàgina andorralavella.ad/inscripcions. Per aquelles famílies que no puguin assumir el cost de qualsevol activitat d’estiu que ofereix el Comú, es poden posar en contacte amb el departament de Social al telèfon 730 020.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT