PUBLICITAT

Eva Sansa vol crear un espai de diàleg per als joves

Vol augmentar així la participació política entre el jovent

Per El Periòdic

Eva Sansa agafant xocolata, ahir.
Eva Sansa agafant xocolata, ahir. | CC + DA + Independents

La candidata a cònsol major de la Massana per Ciutadans Compromesos + Demòcrates + Independents, Eva Sansa, va explicar ahir que pretenen crear un espai de diàleg per als joves. Així doncs, va assenyalar que «volem crear un espai de diàleg a la parròquia perquè els joves ens vinguin a presentar els seus neguits o les seves peticions».

A més, Sansa va apuntar que des del partit volen «augmentar la participació activa en la política de tots aquests joves de la parròquia, sobretot quan fan la majoria d’edat», afegint que els convida a venir al Comú a veure les institucions i que «inclús li agafessin estima a la política perquè en un futur seran ells que agafaran el relleu i han de fer créixer a la parròquia».

Activitats intergeneracionals / Per altra banda, la candidata a cònsol va informar que des del seu partit volen «proposar noves activitats per a la gent gran, sobretot intergeneracional», com el teatre que s’organitza entre els padrins i els joves. 

Consell d’infants / Per últim, Sansa va explicar que volen potenciar el Consell d’Infants, com per exemple el Prat de Colat, on han desenvolupat diverses demandes de joves. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT