A cada mossegada una nova experiència. Cada plat una sensació de menjar alguna cosa diferent de l’habitual, especial i sobretot deliciosa. De càterings n’hi ha de molts tipus, però els de l’Hotel EXE Prisma et garantiran un parell de coses: elegància i una experiència gastronòmica que els teus convidats no oblidaran.
Les presentacions dels seus plats són sempre molt atractives, ja no només per com estan elaborats i servits, sinó per la seva posada en escena impressionant. Des d’un arbre de nadal ple de llaminadures a unes taules plenes de llaunes de conserva amb un peix deliciós cuit a baixa temperatura en el seu interior. Garantia d’èxit en qualsevol entorn, perquè ofereixen des de Coffe-Breaks o dolços i salats per esmorzar fins a convencions, esdeveniments, bodes i comunions. I tot amb el seu segell personal de bon gust en tots els sentits.
Si ens posem a recomanar, els seus arrossos són sempre espectaculars; per llepar-se’n els dits, i com a peça curiosa en una taula, el mini timbal de patata amb ou cuit a baixa temperatura és d’allò més sorprenent. Tampoc us deixarà indiferent l’entrepà de formatge de cabra amb escabetx suau i confitura de tomàquet, visualment molt atractiu i amb una combinació de sabors al·lucinant. Ah! i per postres, el seu pastís de formatge amb gelat de mango, una autèntica delícia!
La nostra recomanació:
Deixeu-vos aconsellar pel que us diguin. Són uns artistes de primer nivell i ho demostren amb tot el que fan. Trieu data, expliqueu-los el tipus d’esdeveniment i el pressupost i ells us faran quedar com els millors amfitrions del món. Garanteixen elegància, bon gust i menjar de luxe.
Punts forts i punts febles:
El punt fort és la combinació de gustos i una presentació sensacional. El punt feble és el mateix que el seu restaurant, el Fourteen: sembla mentida que des d’un hotel es pugui arribar a fer tant d’art a la cuina!
Hotel Exe Prisma. Av. Del Fener 14
AD700 Escaldes-Engordany
Tel. 802930