PUBLICITAT

Escaldes Engordany

Andbank obre les inscripcions del Trainee Program 2023

Per Maria Lozano

Andbank
Andbank | El Periòdic

Andbank obre el termini d’inscripcions del seu programa de pràctiques remunerades als estudiants universitaris que desenvolupin la seva carrera en el sector bancari. És la novena edició de l’AndBank Trainee Program, que en les vuit edicions anteriors ha format a més de 170 estudiants.
AndBank amb aquesta iniciativa vol apostar per la captació de talent jove, que permet als estudiants de diferents perfils integrar-se en diversos departaments de la veu central, xarxa d’oficines o les filials a l’estranger. Així coneixeran de primera mà el funcionament del sector bancari, i es podran orientar, preparar i aprendre abans de la seva trajectòria laboral.
El programa ofereix dues finalitats. Primerament, les pràctiques d’estiu durant els mesos de juliol i agost, on es necessita que els alumnes siguin de 2n de carrera matriculats, demostrar un bon domini de l’anglès i tenir capacitat de treballar en equip, a més d’iniciativa, responsabilitat i polivalència.
Per una altra banda, s’ofereix un programa per alumnes d’últim any de carrera, que hagin acabat o que cursin un màster, unes pràctiques de llarga durada entre 3 i 12 mesos. Cal recordar que la participació a ambdós programes és limitada, i és obligatori disposar de la nacionalitat andorrana o ser resident al Principat o a qualsevol de les filials estrangeres d’AndBank.
Les persones intessades en el programa d’estiu poden enviar la seva candidatura fins al 31 de març de 2023. En canvi, els que estan interessats en el programa anual ho podran fer fins al 14 d’abril. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT