PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Doria tanca la Copa del Món amb una cinquena posició

Uns tocs a les portes 14 i 20 han allunyat l’andorrana del podi en canoa

Per El Periòdic

Doria durant la baixada en la final de canoa d’ahir.
Doria durant la baixada en la final de canoa d’ahir. | ANA / E.P.

Mònica Doria va posar ahir punt final a la Copa del Món que s’ha disputat a la Seu D’Urgell durant tot el cap de setmana. La palista va aconseguir una meritòria cinquena posició en la disciplina de canoa, prova que tancava la jornada. Tot i això, l’andorrana va acabar amb un regust més aviat agredolç, ja que les penalitzacions arrossegades la van allunyar del podi quan tenia un registre per entrar dins del top3.


«Malauradament, he tornat a fer dos tocs, així que em quedo una mica satisfeta, però amb ganes de més», va dir Doria en declaracions a RTVA, mentre que el seu entrenador, Cristian Tobio, va detallar que havia sigut «una final bastant dura, exigent i amb molta tensió».

 

Semifinals per emmarcar

 

Abans de disputar les finals, Doria havia registrat unes semifinals per emmarcar, i és que l’andorrana va marcar el segon millor temps, a només 79 centèsimes del registre de Jessica Fox. És per això que les expectatives sobre la palista van ser molt elevades, però, finalment, uns tocs a les portes 14 i 20 la van acabar allunyant del podi.


Tanmateix, Doria va realitzar un primer parcial de baixada esplèndid, quedant-se a només 81 centèsimes del millor temps. Amb aquest resultat, sumat al podi que va aconseguir en K1 amb una tercera posició, la palista tanca la temporada i ja pensa en la seva preparació de cara a la classificació per a Londres. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT