PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Cehip enceta la quarta setmana de difusió de càpsules històriques

Les darreres microconferències han tingut 2.400 visualitzacions

Per El Periòdic

Una imatge de la plana de Youtube on es poden veure les càpsules.
Una imatge de la plana de Youtube on es poden veure les càpsules. | CEHIP

El Centre d’estudis històrics i polítics (Cehip) continua amb la seva proposta 'Càpsules d’història d’Andorra', la  difusió de la història del país en temps de confinament que s'ofereix al canal de Youtube de l'organisme i que dilluns arrencarà la seva quarta setmana. Així, des de dilluns 4 i fins divendres 8 de maig s'oferirà cada dia una càpsula d'història.

A través de l'adreça https://www.youtube.com/playlist?list=PLcybDIr6cfqniG_lW6ORUPOqtPCHDcEQv les persones interessades podran gaudir, dilluns, de la xerrada de Ramon Copons titulada 'Andorra sota el gel'; dimarts serà el torn de Domènec Bascompte que abordarà la qüestió del 1714 i Andorra; dimecres Susanna Vela parlarà del Còdex Miscel·lani; dijous Joan Lluís Ayala oferirà una xerrada sobre la grip del 1918. I ja divendres, Alan Ward oferirà una visió sobre els molins andorrans.

Des del Cehip destaquen que el balanç de la tercera setmana ha estat "positiu" i afegeixen que tenen 255 subscriptors. A més assenyalen que amb les darreres microconferències ha assolit gairebé dues mil quatre-centes visualitzacions.

PUBLICITAT
PUBLICITAT