PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

‘Garses’ arriba a Sant Julià de la mà d’An-danda-rà

L’obra es representarà a l’Auditori Claror el 29 de gener

Per El Periòdic

Presentació de l’obra a Sant Julià de Lòria.
Presentació de l’obra a Sant Julià de Lòria. | Comú de Sant Julià de Lòria.

La companyia An-danda-rà representarà el 29 de gener l’obra Garses a l’Auditori Claror, que narra la història de tres dones que es retroben al cap dels anys, havent viscut una evolució en les seves vides, i tractant d’esbrinar i meditar, amb el pas del temps viscut, perquè es van separar quan estaven molt unides.

L’obra està dirigida per Irina Robles i té com a protagonistes a les actrius Lis Caubet, Carol Caubet i Mercè Canals. La cònsol menor de Sant Julià de Lòria, Mireia codina, destacava en la presentació de l’esdeveniment que «es tracta del primer projecte cultural d’aquesta corporació que reuneix dos objectius del comú, com és promoure les arts escèniques i en especial el talent nacional, així com vincular cultura i educació». L’obra va estrenar-se el mes de juny de l’any passat a Andorra la Vella i després del seu pas a finals de mes per Sant Julià es podrà veure a Tàrrega, ja que ha estat seleccionada per prendre part al concurs previ a la fira. A l’agost es representarà a Girona, complint amb el repte de la companyia de representar les obres que produeixen també fora de les nostres fronteres.

Garses tracta la història la Lluïsa, la Conxa i la Teresa, tres dones que es troben passats en la quarantena d’anys i que després d’haver estat amigues, se separen. Es van conèixer a l’institut i van viure una vida conjunta, anant als seus respectius casaments i tenint cadascuna una filla que van ser amigues, per posteriorment també deixar de ser-ho. El retrobament succeeix perquè una d’elles decideix que es produeixi, buscant justícia. L’argument gira entorn de l’assetjament escolar, un tema d’actualitat entre els joves. Per aquest motiu els estudiants tindran un preu especial de vuit euros, mentre que per a la resta de persones serà de quinze. Després de la representació es convidarà al públic a assistir a una taula rodona amb l’autor, Jorge Roelas.

PUBLICITAT
PUBLICITAT