PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

Travesset insisteix que cal «revertir la situació» i centrar-se en les persones

El candidat rebutja les inversions faraòniques que s’han dut a terme fins ara

Per El Periòdic

Travesset intervé davant dels assistents a l’auditori Rocafort, ahir.
Travesset intervé davant dels assistents a l’auditori Rocafort, ahir. | Units pel Canvi

El candidat a cònsol major d’Units pel Canvi, Joan Travesset, va manifestar ahir en el marc de la reunió de poble que va celebrar a l’auditori Rocafort que «ara toca Sant Julià i cal revertir la situació: preocupar-se més per les persones i el seu entorn abans de dedicar-se a inversions estranyes i faraòniques». Després d’aquesta introducció, el cap de llista va aprofitar per explicar als assistents els diferents eixos del seu programa. «Volem una parròquia i uns pobles embellits: verds, nets, acurats, accessibles i amb facilitats per a les persones amb diversitat funcional, on tots plegats puguem conviure molt millor», va resumir. 

Tot i així, va recordar que Sant Julià és la porta d’entrada a Andorra i, per tant, «aquest embelliment també haurà d’afavorir que els turistes tinguin ganes de parar-se a la parròquia». El número 1 d’Units pel Canvi va prosseguir el seu discurs dient que «d’aquesta manera contribuiran a revifar l’economia de la parròquia». 

Finalment, Travesset va voler deixar un espai per a Naturlandia i va posar de relleu que faran una diagnosi «molt acurada» del parc d’aventures. «Cal buscar un canvi de direcció per donar una nova empenta i una nova il·lusió a tota la gent», va destacar el candidat a cònsol major tot sostenint que «cal acabar amb les grans inversions perquè el que ens interessa és preservar tot el patrimoni natural de la Rabassa».

PUBLICITAT
PUBLICITAT