PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

S'obren les inscripcions de l’Andbank Trainee Program 2024

El programa ofereix l'oportunitat de realitzar pràctiques remunerades en el sector bancari a estudiants

Per El Periòdic

La seu central d'Andbank.
La seu central d'Andbank. | El Periòdic

Andbank obre el termini d'inscripció de la novena edició de l’Andbank Trainee Program, el seu programa de pràctiques remunerades per a aquells estudiants que vulguin desenvolupar la seva carrera en el sector bancari. A través d'ell, l'entitat ha tingut l’oportunitat de formar a més de 170 estudiants de diferents perfils al llarg de les edicions anteriors, apostant per la captació de talent jove i permetent-los integrar-se en diversos departaments de la seva seu central, de la xarxa d’oficines o de les seves filials a l’estranger. A més, els estudiants també coneixeran de primera mà el funcionament del sector bancari, així com d’orientar-los, preparar-los i aportar un valuós aprenentatge als seus beneficiaris.

D'aquesta manera, l’Andbank Trainee Program ofereix unes pràctiques d'estiu durant els mesos de juliol i agost, i a través de dues possibilitats: realitzar-les a la matriu a Andorra –pel que resulta obligatori disposar de la nacionalitat andorrana o ser resident al Principat– o a qualsevol de les filials estrangeres de l’entitat. Els requisits per poder accedir al programa consisteixen en ser alumnes de primer any d’estudis superiors actualment matriculats, demostrar un bon domini de l’anglès i tenir capacitat de treballar en equip, iniciativa, responsabilitat i polivalència. Cal destacar, però, que la participació està limitada a dues edicions del programa i les places són limitades.

Les persones interessades poden enviar la seva candidatura (currículum, carta de motivació i expedient acadèmic) fins al 29 de març de 2024 a través del correu electrònic [email protected].

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT