PUBLICITAT

Andorra la Vella

La 63a Temporada de teatre rep a José Corbacho i Ramón Gener

L’humor, la història o les experiències personals, protagonistes d’aquest cicle teatral

Per Alex Montero

Presentació de la 63a Temporada de teatre a Andorra la Vella.
Presentació de la 63a Temporada de teatre a Andorra la Vella. | Comú d\'Andorra la Vella / Tony Lara

S’enceta una nova temporada de teatre a Andorra la Vella, sent ja la 63a en tota la seva història. Una edició que compta amb quatre espectacles que barregen humor, música, història i experiències personals, amb José Corbacho i Ramón Gener com a plats forts de la temporada. «El programa es força variat, amb propostes per a tots els públics interessants i atractives», ha afirmat el cònsol menor d’Andorra la Vella, Miquel Canturri. 

Amb ells es tancarà el 12 de desembre el cicle teatral, el qual donarà inici aquest pròxim 5 d’octubre, al Teatre Comunal, amb Història d’un senglar. Es tracta d’una obra que fa referència al dramaturg William Shakespeare i on s’explica l’experiència d’un actor, interpretat per Joan Carreras, a través d’una reflexió sobre els límits de l’ambició humana. «És un espectacle que puja el nivell de qualitat de la programació», ha indicat el cap de l’Àrea de Cultura del comú d’Andorra la Vella, Jan Cartes, afegint que «és del millor que s’ha vist a Andorra». Cal destacar que l’obra ha sigut guanyadora del Premi Butaca al millor actor teatral i al millor espectacle de petit format, així com al Premi Max a millor actor protagonista.

La següent cita arribarà a través d’Entre els dos no en fem un, basat en la vida de Quim Llisorgas. El 19 d’octubre, l’andorrana Ester Nadal i Marc Pinyol pujaran a l’escenari per donar a conèixer al públic una història de superació, on es passa per totes les etapes de la vida d’algú al qual els metges li donaven poques esperances.

La presència andorrana tornarà a esdevenir protagonista els dies 9 i 10 de novembre amb l’obra Jo dic mai més, una reflexió entre el passat i el present centrada en la Guerra Civil, i que comptarà amb la interpretació de Ferran Castells i la direcció de Teresa Devant. «És molt bo tenir gent del país implicada en la temporada del teatre», ha manifestat Canturri.

Finalment, l’humor de Corbacho i la música de Gener s’uniran a Love Love Love, un espectacle que, segons el cònsol menor de la capital, «és l’obra més important d’aquest cicle de teatre i ens fa molta il·lusió fer-la». Més de 50 persones es pujaran aquesta vegada a l’escenari del Centre de Congressos el 7 de desembre, fent un recorregut pels grans hits de la música clàssica i moderna a través de les diferents etapes d’una relació amorosa. «Es tracta d’una experiència total», ha remarcat Cartes, fent èmfasi en que «des del departament s’ha apostat per aconseguir uns espectacles que destaquin per la seva qualitat». Tanmateix, Canturri ha volgut ressaltar el fet que l’acompanyament musical «serà en directe», amb l’Orquestra Simfònica del Vallès i The Love Rock Band.

Les entrades pels diferents espectacles tenen un cost de 20 euros i ja es poden obtenir a través del web del Comú o de manera presencial al Centre Cultural La Llacuna i a l’Oficina de Turisme de la plaça de la Rotonda.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT