PUBLICITAT

Marta Alguersuari Concursant de l’onzena edició de Masterchef

«Soc bon vivant, m’agrada menjar i cuinar per a fer feliços als altres»

Per Natàlia Mena

Imatge de la Marta Alguersuari a Masterchef.
Imatge de la Marta Alguersuari a Masterchef.

Marta Alguersuari nascuda a Barcelona és una de les concursants de l’onzena edició del «reality» de cuina de Televisió Espanyola. Actualment resideix a Andorra i es defineix com una dona viatgera, de fet afirma que la seva família és una mica nòmada, li encanta desenvolupar projectes en diferents països, té un gran caràcter emprenedor i una clara passió per la cuina saludable. Casada amb un belga, te dos fills que parlen cinc idiomes des de ben petits.

–Per què decideix presentar-se a MasterChef? 
–Vaig aventurar-me a participar a MasterChef, perquè soc una persona a qui li agraden els desafiaments i la gastronomia m’entusiasma. Aquest concurs ajunta el coneixement, l’aprenentatge culinari, la competició i la capacitat de transformació personal. Reuneix un conjunt d’aspectes que em suposaven un repte absolut!

–Què ha significat aquest programa en la seva trajectòria professional?
–Ha estat una evolució personal molt gran a tots nivells sobretot una formació enorme de tècniques culinàries; a més personalment estic acostumada a portar equips de gent que volen emprendre, de manera que aquest projecte m’ha consolidat com a líder de grups humans, que és quelcom que m’atrau molt. 

–Quina és la seva relació amb el món de l’automobilisme, pensa tornar-hi o es decanta pels fogons?
–La meva relació amb l’àmbit del motor comença amb el meu pare, pilot i un dels grans promotors del motociclisme a Espanya i  també el meu germà Jaume, amb qui vaig tenir l’oportunitat de compartir el mundial de F1 portant el tema de premsa així com el patrocini. Des de fa ja un temps l’alimentació saludable i ensenyar a les persones a cuidar-se millor és la meva prioritat i allò amb el que he concentrat totes les meves energies. 

–Té algun referent culinari?
–M’encanta Ottolenghi per la combinació d’ingredients alhora que per l’ús de les espècies i condiments. Us recomano el seu llibre “Simple”.

–Per a qui li agradaria cuinar si es convertís en una gran Xef?
–Per a totes aquelles persones que valoren el bon menjar i la bona taula, no soc mitòmana.

–Com es defineix?
–Soc una dona i mare emprenedora, molt dinàmica, bon vivant; m’agrada menjar i cuinar per a fer feliços als altres. Tenir cura de la salut a través d’una dieta rica i equilibrada ens aporta un benestar imprescindible.

–Ha residit a Madrid, Dubai i actualment Andorra, per què ha escollit el Principat per a viure?
–Vam escollir Andorra perquè es un país molt segur, petit, rodejat de natura, que ens permet tenir una vida més saludable i en el que a més podem practicar l’esquí, un dels meus esports preferits.

–Quins son els seus projectes de futur?
–M’encantaria obrir un espai gastronòmic al Principat i també a Eivissa , la meva segona casa. Dos indrets un de mar i un altre de muntanya on poder oferir el meu estil de cuina així com transmetre els valors de benestar i salut a través d’una bona alimentació.  H
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT