PUBLICITAT

David Virgili Jugador de l'FC Santa Coloma

«Tenim un equip que pot fer grans coses a la lliga i a Europa»

Per David Sansaloni

Virgili durant un partit aquesta temporada.
Virgili durant un partit aquesta temporada.

David Virgili és actualment jugador de l’FC Santa Coloma i un dels destacats del nou projecte colomenc, dirigit a la banqueta per Dmitri Cheryshev, i que té el suport al darrere del grup empresarial Gold Star. Tot i l’arribada de jugadors de gran qualitat, Virgili continua sent la principal referència ofensiva i un dels integrants diferencials de la Primera Divisió d’Andorra. 

 


 
–Com arriba al futbol andorrà?
–Aterro al país durant la pandèmia. En aquells moments estava cedit a un equip de la Segona Catalana i m’arriba una proposta per venir a jugar a la UE Sant Julià. Tenia altres ofertes, però vaig acceptar aquesta perquè volia sortir de la meva zona de confort i vaig tenir una bona temporada.

 

–I tant. Va ser el jugador revelació.
–Em vaig sentir molt còmode a la lliga i al país. Aquesta serà la meva tercera temporada i em van sortint molt bé les coses, ja no sols individual, sinó també col·lectivament.

 

–Ara milita en un equip renovat, que compta amb un projecte ambiciós.
–Ha sigut un canvi molt gran, amb una estructura renovada i un vestidor nou, amb gent de diferents països. Hem fet un grup humà molt bo i estem formant una gran família, que és una part fonamental en el futbol i que es traduirà en resultats.

 

–Per a vostè el campionat no ha pogut començar millor. Dos duels, dos gols.
–Al cap i a la fi, quan et donen confiança, llibertat i et sents important, tot surt sol. La pretemporada ha sigut dura i ens hem preparat a consciència pel campionat.

 

 

–Creu que aquest equip pot acabar amb l’hegemonia de l’Inter a la lliga?
– Tenim un equip que pot fer grans coses a la lliga i a Europa.  L’objectiu principal és guanyar el campionat, i mirant més lluny, a les competicions europees volem fer un gran paper, i ja no sols classificar, sinó també optar a passar de ronda.

 

–Nota un increment en el nivell de la lliga?
–Es nota molt, ja no sols aquest any, sinó que ha anat evolucionant temporada rere temporada. Els jugadors volen venir a Andorra, s’està visibilitzant més cap a l’exterior i el fet de jugar la competició europea és molt atractiu per a qualsevol. I a la lliga, per exemple, veurem cinc o sis equips lluitant per alçar el títol de campió. 

 

–Quina és la finalitat personal de David Virgili aquesta campanya?
–Fa tres anys que jugo a Andorra i no he pogut guanyar la lliga, així que el propòsit principal és sortir campió.

 

–Què diferencia l’FC Santa Coloma de la resta d’equips del campionat?
–Dins del terreny de joc, l’aspecte físic. Tenim un gran cos tècnic, un entrenador amb experiència a l’elit, i això es nota molt. Ens hem preparat molt bé i penso que aquest punt pot permetre’ns competir de tu a tu en tots els partits. Fora del camp, la connexió amb els companys serà clau també. 

 

 

Lidera sobre el terreny de joc el projecte destinat a portar l’FC Santa Coloma al més alt.

PUBLICITAT
PUBLICITAT