PUBLICITAT

Tiago Portuga Jugador de la UE Santa Coloma

«Si juguem com a equip tenim moltes possibilitats de passar»

Per El Periòdic

Portuga celebra un gol amb la UE Santa Coloma.
Portuga celebra un gol amb la UE Santa Coloma.

Tiago Portuga és actual jugador de la UE Santa Coloma, i als seus 30 anys s’ha alçat com a indiscutible en el lateral esquerre del conjunt colomenc. Amb una àmplia experiència al futbol professional a les lligues de Brasil, Portugal i Espanya, el portuguès va recalar al Principat atret per un projecte il·lusionant que el portarà, el pròxim dia 7 de juliol, a disputar l’anada del partit referent a la fase prèvia de la Conference League davant el Breiðablik islandès, mentre que la tornada serà a Islàndia el dia 14 de juliol.


 
–Com es troba de cara als partits europeus que venen?
–Molt il·lusionat i orgullós per poder disputar una competició així d’important, i per al club molt més perquè feia alguns anys que no jugàvem a Europa. 

 

–Han estat també molt a prop de fer-se amb el campionat lliguer.
–Des del primer moment vam creure en nosaltres, en el fet que podríem fer història i guanyar la lliga. Ha estat una temporada molt maca i el fet d’estar a Europa també és una fita molt important per a nosaltres.

 

 

–Què el va fer aterrar a Andorra?
–He tingut la sort d’haver pogut disputar lligues de molt nivell a Brasil, Portugal i Espanya, aquí els darrers cinc anys, i quan a un jugador li arriba l’oportunitat d’una Primera Divisió és molt important. Quan vaig rebre l’oferta de la UE Santa Coloma no vaig dubtar en acceptar-la.

 

–Què li ha aportat futbolísticament el país?
–Sobretot a l’hora d’interpretar un partit, el fet de saber disputar-li un duel a equips consolidats a Europa com l’Inter d’Escaldes, l’FC Santa Coloma, etc. Sabia que seria tot un repte i això m’ha fet créixer moltíssim.

 

–A la Conference League s’enfronten a un rival molt complicat.
–L’entrenador ens ha fet anàlisis sobre el Breiðablik. Sabem que és un rival molt complicat, que juguen molt bé, que vénen de fer una gran temporada a Islàndia, però tot això encara ens motiva més. Si creiem en la nostra feina és clar que tindrem moltes oportunitats per seguir endavant.

 


–Per on passen les possibilitats de la UE?
–La clau estarà en el fet de si som capaços de jugar com a equip des del primer minut. Tenim un estil de joc molt enfocat en el bloc, amb tothom atacant i tothom defenent. D’altra banda, el vestidor és un altre factor diferencial. Estem molt units, dins i fora del camp, i això es tradueix en resultats.

 

–Com està el vestidor?
–Estem tots molt il·lusionats, amb moltes ganes de fer un gran partit i d’anar a Islàndia amb un avantatge suficient per aconseguir passar l’eliminatòria.

 

–Li queda algun somni per complir com a futbolista?
–Avui dia, el meu somni com a futbolista és poder jugar en un lloc on estigui a gust, i aquest lloc, ara mateix, és la UE Santa Coloma. M’encanta Andorra, l’ambient d’aquest país i estic gaudint amb l’equip. 

 

L’equip jugarà l’anada de la fase prèvia de la Conference League a casa el 7 de juliol contra el Breiðablik.

PUBLICITAT
PUBLICITAT