PUBLICITAT

Bacari Njie Jugador de la UE Sant Julià a la lliga local

«Es tracta d’aprendre el màxim de tots els equips on estiguis»

Per David Sansaloni

Bacari celebra el seu gol a un partit de la Lliga Multisegur
Bacari celebra el seu gol a un partit de la Lliga Multisegur

Bubacar Njie Kambi, més conegut futbolísticament com Bacari, és actual jugador de la UE Sant Julià i ha militat en equips com el Saragossa B, el Cherno Habiti de la lliga búlgara (sent campió de Copa) o el filial del RCE Espanyol, arribant a debutar en la Primera Divisió del futbol espanyol. 
 
–Al 2011 va debutar amb l’Espanyol a Primera Divisió. Què va sentir en aquell moment?
–Em recordo perfectament, perquè va ser amb Pochettino d’entrenador i contra el València CF a Mestalla. Va ser un orgull molt gran, estava molt motivat i amb una felicitat increïble. Haver debutat a l’elit sempre serà un record molt bonic que estarà amb mi sempre.

–Va guanyar la Copa a la lliga búlgara, però també es va lesionar de gravetat als lligaments creuats del genoll. Com va assimilar aquestes emocions tan contradictòries?
–Van ser uns dels meus millors anys. Vaig acabar com a màxim golejador, millor jugador de la lliga búlgara i millor estranger del club. Tant al bo com al dolent, que van ser les lesions, has de ser fort, tirar endavant i no em va quedar més opció que intentar recuperar-me el més aviat possible i seguir el meu camí. Sabia que era molt difícil però la professionalitat del futbol és així.

–Ara en la UE Sant Julià, com està a nivell personal i com ha vist l’equip fins ara?
–Estic molt bé, molt content. És el meu primer any aquí a Andorra i encara que la gent es pensi que no, és molt difícil jugar aquí, hi ha molt bons jugadors. L’equip sempre ha estat molt motivat i amb fam de fer coses bones. Físicament dia a dia anem millorant bastant i crec que enguany farem bona història aquí.

–Malgrat no estar ara mateix en zona de play-off, són els que més possibilitats tenen d’accedir a ells. Com afronta l’equip el partit contra el CE Carroi?
–L’equip està molt motivat i sortirem a portar-nos els tres punts. No anem confiats perquè, encara que sigui l’últim classificat de la lliga qualsevol equip en aquesta lliga et pot guanyar i anem amb la mentalitat de ficar-nos en play-off.

–Està sancionat i no podrà jugar aquesta ultima jornada. Canviaria el moment on li van treure la targeta vermella per poder estar al camp amb l’equip?
–Per descomptat. Si pogués tornar enrere en el temps ho canviaria sense dubtar-lo, tot per poder estar al camp ajudant l’equip.

–No estarà contra el CE Carroi però sí dimecres que ve per a disputar les semifinals de la Copa Constitució contra l’Inter Club Escaldes. Com afronta aquest partit?
–Amb moltíssima motivació perquè estem enfront d’un partit d’eliminació directa i hem de donar el màxim possible de nosaltres per a aconseguir portar-nos el partit.

–Als seus 33 anys, quin és el futur de Bubacar Kambi a mig-llarg termini?
–En un futur m’agradaria seguir la meva carrera professional lligat al futbol, sempre he viscut d’això i desitjo continuar molts anys més.

Les experiències, tan bones com dolentes, li han servit per a millorar i tirar endavant. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT