PUBLICITAT

Thiago Grava Influencer amant de l'snowboard

«El nostre projecte consisteix en portar gent del Brasil a Andorra»

Per Vicente Pallarés

Grava a Grandvalira.
Grava a Grandvalira.

Thiago Grava (Sao Paulo, 1981) és un influencer, relacions públiques i esportista brasiler resident a Andorra que va començar fent surf i waveboard, modalitat de la qual va ser bicampió brasiler amateur, a les platges del seu país i, amb el temps, es va tornar un amant de l’snowboard, esport que practica des de fa set anys. Grava promociona el Principat al Brasil de diferents maneres.

 

–Com promociona Andorra al Brasil?
–El nostre projecte es diu ProSnowLife i consisteix en portar gent del Brasil al Principat per a practicar esquí o snowboard. Tots els anys fem la publicitat a través de l’Instagram de l’empresa, que té 10.000 seguidors, del meu, que en tinc 30.000, i des del d’un altre influencer que hi col·labora. Quan la gent ve, som els amfitrions i els acompanyem a tot arreu. D’altra banda, tinc un diari personal de continguts sobre Andorra a la web de YoFace, una marca d’ulleres d’impressió 3D. Ja tenim més de 20 capítols sobre Andorra al 2020 i ara comencem el 2021. Al Brasil, la gent no coneix molt Andorra i pensen que és Espanya o França i no sap totes les coses maques que té.

 

–Com vens el Principat als brasilers?
–Principalment, per la neu i les muntanyes i expliquem que té tres grans estacions d’esquí i més de 200 quilòmetres de pistes de tots els nivells, no només per a experts, també per a principiants i famílies.

 

–Ha estat fent surf i snowboard arreu del món. Què té Andorra d’especial?
–Vaig conèixer Andorra quan vaig anar a Barcelona a visitar Neymar Jr i ell tenia un amic brasiler que vivia aquí. Em van convidar a passar una setmana i em vaig enamorar. L’any següent, aquesta persona em va proposar ser part de l’equip i atreure més brasilers. Tots els anys en portem entre 100 i 150. Vam fer una cosa semblant a l’estació argentina de Cerro Chapelco portant influencers brasilers, com cantants o actors de telenovel·la, i m’agradaria fer-ho aquí.

 

–El Brasil és un país de platges. Com comença un brasiler als esports de neu?
–Als brasilers els encanta la neu. És un mercat que molta gent desconeix aquí, però s’explota perquè els brasilers van molt cap a l’Argentina i Xile, però també a Europa i als Estats Units. Molta gent s’organitza les vacances per a anar a la neu. Jo per exemple, vaig començar amb el surf i vaig estar a llocs com Austràlia, Nova Zelanda o Bali. Al 2011, estava treballant amb una marca d’ulleres que tenia una fira a Milà i els directors em van dur a fer snowboard als Alps. Després, vaig començar a fer-ho durant les vacances, a poc a poc, fins que vaig canviar el xip completament.

 

–És Andorra un bon lloc per conèixer altres influencers?
–Sí, i és la idea que sempre he volgut portar a terme a Andorra. És un país segur i és molt fàcil moure’s perquè és petit i està a prop de Barcelona, per la qual cosa els brasilers poden venir amb vol directe. Ja tinc un parell d’influencers que volen venir quan la pandèmia ho permeti.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT